Monday, 28 December 2015

Tips Memilih Produk Nutrisi: Tips 2 & 3

Tips 2: Bagaimana Caranya untuk Memilih Produk Nutrisi Berkualiti Tinggi

Untuk mengetahui samada produk nutrisi tersebut berkualiti tinggi dan berkesan anda haruslah menyelidik latar belakang tentang produk tersebut dan menjawab persoalan ini:
Adakah Produk Nutrisi anda Menjalani Ujian Kualiti ke atas Bahan-bahan mereka?

Untuk pengetahuan u all setiap kelompok produk pemakanan perlu mempunyai bahan-bahan mentah yang dianalisis untuk kemujaraban dan kualiti.

Produk-produk supplement yang terbaik akan mempunyai sebanyak 300 ujian KUALITI pada setiap satu produk supplement mereka. Sebab tu  Shaklee mengambil masa yang lama untuk membangunkan sesuatu produk sebelum dipasarkan. Sebagai contoh, set kecantikan kulit NutriWHhite mengambil masa selama TIGA tahun untuk dibangunkan. Vivix juga mengambil masa bertahun-tahun untuk melakukan penyelidikan oleh para saintis terkemuka.

vivix produk anti penuaan


Shaklee sangat-sangat menitik beratkan soal kualiti produk mereka iaitu dari proses penyelidikan sehinggalah ke proses pembungkusan. Wajib mengikut piawaian dan syarat yang ditetapkan. 

Oleh itu, perasaan was-was tak perlu lagi timbul apabila sahaja anda menggunakan produk Shaklee. 


Tips 3: Bagaimana Caranya Untuk Memilih Produk Nutrisi Berkualiti Tinggi


Ini tips yang ketiga untuk mengetahui produk nutrisi yang anda amalkan tu bermutu tinggi atau tidak. Hanya dengan menjawab soalan ini sahaja,
Adakah pengilang menerbitkan
Penemuan klinikal mereka dalam JURNAL-
JURNAL ulasan sains?


Pengeluar supplement yang terbaik bukan sahaja melakukan ujian klinikal ke atas produk mereka, tetapi mereka juga menerbitkan hasil klinikal mereka dalam jurnal-jurnal ulasan sains.

Shaklee jurnal

INFO:
Sehingga sekarang, Shaklee telah menerbitkan lebih dari 100 jurnal penyelidakan saintifik. Komitmen Shaklee yang begitu tinggi dalam penyelidikan dan pembangunan (R&D) produk  hanya untuk memastikan keberkesanan produk dijamin!

Rasa bertambah yakin tak dengan produk Shaklee? Kagum kan. Sebenarnya ada lagi empat tips bagaimana memilih produk nutrisi yang berkualiti tinggi, Saya akan share sedikit demi sedikit yer. Kalau anda ikut tips ni InshaAllah anda tidak akan silap membeli produk, 

Sekian...

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com