Tuesday, 9 June 2015

Mungkin Ini Juga Yang Terbaik untuk Anda

Hari ini kita nak share santai-santai sahaja. Alhamdulillah baru sahaja tamat National Conference 6-7 Jun lepas. Saya nak share lately banyak pula orang cakap muka saya nampak lain. Makin berseri-seri katanya...serius ke??? Adakah ianya satu keperlian sahaja? Ahaks!



National Conference '15..Ini lah antara anak-anak buah saya...amanah saya..

Celah mana yang lain? satu lagi kisah semasa saya shopping di M&S promoter boleh ingat saya ni 16 tahun?? Kakak, jangan nak main-main yer..this is serious..hahahaha...😝


Makcik ni pula ingatkan saya remaja-remaja lagi belum kahwin. Terkejut kita...kalau betul la kan apa yang mereka katakan ni bermakna berkesan lah supplement yang saya makan selama ini..Syukur lah saya jumpa Shaklee. Kenapa lah dari dulu kita tak jumpa Shaklee..Banyak dah duit  habis beli ubat,makanan tambahan,jamu pun ada ok! Macam-macam supplement dan vitamin kita dah cuba termasuk lah cara tradisional. Dulu macam takde rupa orang..hihi melampau la tu kan..😁 Orang tengok memang takde selera..hihihihi...

Jom layan gambar-gambar lama...

 18 tahun

 16 tahun

17 tahun (Dalam gambar ni orang Turki sangka saya isteri ayah saya...ahaks..)

Banyak tak beza now and then? Dulu orang sangka kita 27 tahun...kita layan je...mengaku je 27 tahun. Kalau cakap baru habis SPM of course la lagi malu beb.. . Sabar ajelaa yer....

Makanan tambahan apa yang saya amalkan? Kita share dengan u all k....

Saya just ambil Vivix, Vitamin E dan Sustained Release Vitamin C sahaja..untuk kulit. Saya suka Vivix sebab vivix paling senang nak makan. 1 sudu kecil setiap hari sahaja. Sebelum tidur pun boleh ambil. Vitamin E sebiji selepas lunch pastu Vitamin C pula selepas breakfast 2 biji.


Syukur lah kita dah jumpa yang terbaik dengan diri kita. Anda belum jumpa lagi? Mungkin ini lah yang terbaik untuk anda juga. Berilah peluang badan anda menikmati kesan pemakanan tambahan Shaklee.. Tak salah, jika tak rasa kesannya berhenti lah guna. Ianya tidak meninggalkan kesan sampingan pada diri anda since  Shaklee is a natural product. Saya yakin anda tidak akan menyesal!

Salam sayang...hani...


0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com