Tuesday, 7 April 2015

Produk Anti-Penuaan Terhebat!

Baru tadi baca artikel tentang salah satu kandungan semulajadi dalam Vivix...apalagikan mestilah anggur Muscadine..Anggur Muscadine ni antara ramuan utama yang terdapat dalam Vivix.

Fakta ni tak tahu lah korang dah tahu ke belum....


Sebiji anggur muscadine mengandungi 40x antioksida yg mana sangat-sangat kaya dengan 'quercetin' atau flavonoid dan mengandungikandungan fiber yang lebih tinggi daripada oat atau nasi!

2500 studies ke atas red wine,800 studies ke atas grape seed dan jugak 600 studies ke atas anggur merah.study kata red wine & anggur merah mempunyai kelebihan yg luar biasa untuk fight sel kanser dan sebagai anti penuaan yg luar biasa hebat!!

Note: Sebiji buah anggur muscadine besar dia sama dengan sebiji bola golf!




Vivix berkeupayaan melawan kanser yang luar biasa hebat....


"NIH (National Institute of Health) study shows that the ellagic acid in muscadines can inhibit the growth of cancer cells by inducing programmed cell death and resveratrol works by blocking the cell cycle. 

Both are important mechanisms to prevent the development of cancer. Muscadine grapes provide all the health benefits that have been associated with red wine and grapes... PLUS all the benefits that come from the ellagic acid! "

Apa supplement Muscadine anda? 

Supplement muscadine grapes saya tentulah dari Vivix!



Vivix Cellular Anti - Aging Tonic merupakan satu kejayaan revolusi dalam memerangi penuaan selular. Dibangunkan selepas beberapa tahun penyelidikan oleh Shaklee Corporation , syarikat nombor satu pemakanan semulajadi di Amerika Syarikat, Vivix adalah produk terbaik anti - penuaan makanan tambahan di dunia . Dalam kajian makmal , ramuan Vivix telah ditunjukkan memberi kesan kepada empat mekanisme utama penuaan selular.

Bekalan 30 hari Vivix menyamai jumlah bersamaan resveratrol yang terdapat dalam 3,000 gelas wain merah , dan bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa dalam melambatkan mekanisme utama penuaan daripada resveratrol sahaja . Totally natural! Bahan-bahan utama Vivix telah diuji secara klinikal . Eksklusif !


Nak dapatkan produk luar biasa hebat ni? contact i yer...



0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com