Tuesday, 16 December 2014

Perbezaan ketara pasangan kembar pada usia 69 tahun | selepas 20 tahun menggunakan produk berlainan jenama!!

makanan tambahan

Saya teruja nak share review tentang sepasang kembar di mana kedua-duanya  menjaga kesihatan dengan mengambil vitamin dan makanan tambahan cuma bezanya mereka mengambil makanan tambahan dari produk yang berlainan jenama. Jom kita baca kisah mereka...


Here is their story...........

 "Mary and Her Sister are Identical Twins. Mary Anderson from Evansville, Indiana has been a regular user of the entire line of Shaklee products for over 20 years. Mary’s sister rarely uses Shaklee products preferring to use products made by other companies. Even though they were born with the same genetic code, Mary has more energy, feels better, looks younger and is healthier than her non-Shaklee twin sister.

 Mary has “unbounded energy” at age 69. Mary is very active with her church and does volunteer work. She is President of her local Republican Women’s Organization. Everyone thinks this mother of 4 and grandmother of 6 teenagers is younger than 69! Mary’s
husband is 77 and he uses Shaklee products, too. “No one ever guesses his age, either!"



review

"At the age of 69, the difference bertween them is so obvious. Mary look so much younger and healthier. She stands taller with a better posture, a result of  stronger bones and absence of Osteoporosis. 

Her sister on the other hand, looks older and sickly.
The choices you make today will definitely affect how you will be at later years. So choose carefully, choose Shaklee."

Teruja kan tengok gambar sebelum dan selepas pasangan kembar ni...sekarang nampak tak beza kita makan shaklee dengan tak makan shaklee? sekarang u makan mungkin tak nampak lagi or u tak notice apa-apa pun.... i cakap banyak kali degan semua customer i jangan stop makan supplement shaklee. U makan konsisten dari sekarang after 10-20 years u boleh tengok a big huge difference u dengan kawan u yang tak makan shaklee!! 


Sekarang rasa nak konsisten tak? rasa nak teruskan makan shaklee tak...? selepas tengok review ni rasa macam lepas ni i taknak dah skip makan supplemement.. ingat yer sabar itu manis. Hanya orang yang sabar akan dapat hasil yang dia idamkan. Kalau u jenis tak sabar dan asyik tukar-tukar produk je hmmm....u sendiri tau kan apa hasil u dapat...


ok selamat beramal...=)

salam sayang...hani...


1 comments:

irene said...

Sangat teruja bila nampak perbezaan yang sangat ketara ni..Sungguh pun daripada gen yang sama namun pengambilan makanan tambahan Shaklee dengan konsisten sangat membantu di masa tua!
I love Shaklee!!
Jom lawati blog saya wwwirenevitamin.blogspot.com

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com