Wednesday, 19 November 2014

Ubat Buang Toksin Paling Berkesan dan Selamat

Assalamualaikum..pagi ni saya nak share satu review produk yang sangat-sangat berkesan untuk membuang toksin dalam badan kita. Berkesan je tak cukup. Produk tu mesti lah selamat untuk jangka masa panjang. Ubat yang I cakap tu ehhh bukan ubat actually ianya adalah supplement Herb-Lax. I tak jual ubat ok. Ini lah antara produk laris yang rata-rata customer I beli untuk buang toksin atau bahasa saintifiknya ialah detox.


cara buang toksin paling berkesan


Kenapa kena buang toksin?

Sebabnya setiap hari kita makan, kita makan macam-macam termasuklah benda-benda yang tak sihat. Usus kita ni fungsi dia menyerap apa  sajaha makanan yang masuk dalam badan kita. Tak kira lah food yang u telan tu sihat ke tidak usus ni dia serap je semua dan benda yang tak elok termasuklah minyak, MSG, pengawet akan tersimpan dalam perut kita. So benda-benda ni lah yang kita nak singkirkan dari usus kita.

Tahukah anda?

Penyakit berbahaya berpunca dari usus,hati dan darah yang kotor dan bertoksin?Kanser usus merupakan ancaman kedua tertinggi di Malaysia! Jangan pandang remeh tentang bahanya badan bila tidak detox. Cegah dari awal mampu menyelamatkan nyawa anda.

Apa fungsi Herb-Lax?

  • Herb-Lax melembutkan najis
  • Atasi masalah sembelit
  • Meningkatkan penyerapan nutrisi
  • Mengurangkan kanser usus
  • Membersihkan usus
  • Menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam usus,darah dan hati kita
  • Membuang lemak dan 'sampah' sarap dari badan kita
  • Mencantikkan kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Atasi masalah gemuk air
  • Mengempiskan perut

Testimoni Herb-Lax

bahaya toksin

Ini antara review customer saya selepas mengambil Herb-Lax. Sesiapa sahaja yang start makan herblax pasti akan jatuh cinta. Saya sendiri seminggu tak boleh tinggal herblax. Herblax ni bila Ramadhan datang je mula lah orang duk memborong herblax sebab nak kurus punya pasal. Lagi satu bila time raya berpusu-pusu orang duk borong herblax..yelaaa time raya laa kita jadi pekerja sementara DBKL. Apa orang hidang kita sumbat je..hihi..


Apa yang syoknya herblax ni bila makan kita tak rasa 'ceri-beri' yang melampau. Bahan tinja kita pun lembut je..erm mungkin pada awal pengambilan akan rasa memulas sikit sebabnya tak pernah buat detox lagi. Bila u konsisten ambil herblax setiap minggu rasa memulas tu dah kurang, ada yang tak rasa memulas langsung! That's why I suggest ambil herblax time cuti je. Misalnya jumaat,sabtu dan ahad. 

Perbezaan Shaklee

Kenapa I pilih Herblax Shaklee? Kenapa I tak teruskan dengan produk detox yang I penah makan sebelum ni? I pilih herblax sebab i tahu apa ramuan yang terkandung dalam herblax. And I tahu apa fungsi setiap ramuan dalam tu. Ada 9 jenis daun herba yang terpilih dan bermutu tinggi telah membuatkan Herblax sangat berkesan dan mujarab untuk semua. 

bahaya toksin
Ini la Herb-Lax yang popular di kalangan customer I tu..=)








Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID:883549]
019-3630891 | Email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com