Wednesday, 12 November 2014

Kesan Sampingan selepas Amalkan Omega Guard

Omega shaklee ni bagus ke? apa kesan sampingan dia? ..sempena promosi Omega jom kita tengok apa feedback pelanggan yang dah penah makan Omega..ini dia kesan sampingan yang dialami oleh kebanyakan pelanggan.


omega bagus untuk kesihatan

Testimoni 1: Ibu jari dan Pergelangan Kaki Sakit

sakit ibu jari

Korang pernah ada pengalaman macam ni tak?

Jari rasa sakit-sakit macam ter'snap' gituh..pergelangan kaki sakit nak dukung baby pun seram. Padahal takde terseliuh ke apa tiba-tiba rasa macam tu. Macam aka-ala De Quervain's syndrome pun ada. Jom kita ambil tahu sikit apa benda ni De Quervain's syndrom ni..


Omega baik untuk kesihatan

"De Quervain adalah radang yang terjadi pada tendon ibu jari tangan. Anda akan mengalami nyeri tiap saat anda menurunkan pergelangan tangan dan memegang sesuatu, atau menggenggam. Walaupun penyebab De Quervain tidak diketahui, aktiviti tangan dan pergelangan tangan berulang-ulang seperti misalnya berkebun, bermain musik, merajut, memasak, mahupun mengangkat bayi menjadi punca utama penyakit ini. Terapi untuk de Quervain bervariasi dari mengistirahatkan pergelangan tangan anda, diberikan ubat.. Nama penyakit ini diambil dari nama penemunya, seorang doktor bedah bernama Fritz de Quervain"

Alhamdulillah selepas mengamalkan Omega Guard jari yang ter'snap' tu dah pulih...see...tak payah pegi specialist pun..pegi specialist mau beratus tu kena charge..ye tak??


Testimoni 2: Sendi Jari Lenguh

omega baik untuk kesihatan

Ini pengalaman saya sendiri baru-baru ni jari-jari saya kerap rasa lenguh-lenguh macam kebas-kebas tu tapi bukan kebas 'semut-semut' tu. Rasa dia macam sakit sendi jari. Everytime kena for sure la suami yang akan urutkan dengan minyak. Al-kisahnya saya consume omega ni untuk bakar lelemak degil kat badan ni.. Consume lepas beberapa minggu tu baru perasan dah lama tak kena sakit-sakit sendi kat jari ni. Bagus jugak yer Omega ni. Sebotol ni banyak betul khasiatnya. Kita makan untuk tujuan lain tapi kita rasa jugak benefit kat tempat lain. Kan dah kata Shaklee memang best!


Testimoni 3: Omega untuk Kurus dan Membakar Lemak


Yang ini pulak saya nak tunjuk pengguna yang berjaya menurunkan berat badan selepas mengamalkan produk Shaklee. Untuk kawan-kawan yang senasib tu anda tidak keseorangan. Lihat, mereka berjaya lose weight kenapa tidak anda? Anda pun boleh!



omega baik untuk kesihatan
Klik gambar untuk imej yang lebih jelas


kebaikan minyak ikan
Klik gambar untuk imej yang lebih jelas



khasiat omega
Klik gambar untuk imej yang lebih jelas



3 testimonial ni dah cukup buat kita kagum dengan Omega. Tiba-tiba rasa penting pulak Omega ni kan. Dari hujung rambut hingga lah ke hujung kaki benefit dia. Ini lah rupa Omega Shaklee kita..


Omega baik untuk kesihatan

Nak dapatkan Omega feel free to contact me ok. Call,sms or whatsapp pun boleh..=)

Puan Hani | Shaklee Independent Distributor [ID:883549]
Contact: 019-3630891 | Email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com