Saturday, 8 November 2014

Minyak Ikan Minyak untuk Kurus

What to expect when you take Fish Oil?

Kajian menunjukkan dengan mengambil 2-3gram minyak ikan SETIAP HARI mampu menurunkan berat badan anda kira-kira 2kg selama sebulan. Walaupun tak banyak, ia akan menambah dari semasa ke semasa. Anda tak perlukan usaha tambahan dan kos yang sangat sedikit! Ini kalau u jenis yang tak berminat atau takde masa nak bersenam. Makan omega 3 biji sehari selama sebulan dapat la turun 2kg..itu pun kira satu kejayaan buat anda...ingat senang ke?



omega baik untuk kesihatan

Walaubagaimanapun jika anda seorang yang rajin bersenam, rajin bersukan, rajin bergerak..semuanya rajin lah kan pastu pulak anda mengelakkan makanan yang diproses dan minuman yang bergula, anda akan mendapat kesan yang mengkagumkan! Ini telah terbukti dan berkesan dapat mengurangkan berat badan lebih cepat!

What to look when buying Fish Oil?

Ok nak beli minyak ikan pun ada caranya jugak..sekarang I nak share apa yang korang kena perhatikan sebelum membeli minyak ikan...bukan apa takut nanti minyak ikan yang kita beli tu bukan Omega tapi LEMAK IKAN je yang banyak..tak ke rugi tu,..

By the way info ni I ambik  kat satu  blog lain. blog omputih gituh..so ianya takde kena mengena dengan Shaklee..penerangan ni umum. yelaa kalau I cakap Dr. Forrest Shaklee yang bagitau nanti kang ada yang cakap nak promot barang Shaklee dia la tu...hihi..


-------------------------------------------------------------
When you’re shopping for a fish oil supplement, make sure you buy one that’s guaranteed to be FREE OF IMPURITIES and potentially harmful substances like heavy metals and pesticides. The supplement you choose should also state on its label that it is concentrated. This means you’ll get the most possible Omega 3 fatty acids per serving. A good product will contain at least 750 mg of the EPA and DHA, the Omega 3s that give fish oil its benefits per capsule.
--------------------------------------------------------------

Katanya untuk tindakan yang efektif kita memerlukan sekurang-kurangnya 750mg minya ikan baru kita akan dapat rasa minyak ikan tu benar-benar bertindakbalas dengan badan kita. Sekarang baru I yakin and dengan bangganya nak beritahu bahawa minyak ikan omega kita mengandungi 1000mg Omega. Bukan LEMAK ikan or TULANG ikan yekk..bila dah tahu baru keyakinan tu datang and baru lah kita akan nampak hasilnya. Setuju?


minyak ikan untuk kurus
Perhatikan setiap produk kat atas ni..selalunya bila kita nampak  produk tu mengandungi 1200mg,1000mg kita rasa kandungan tu dah cukup efektif untuk kita. Woww 1200mg kot! konfem berkesan ni...haaa anda silap!  Cara yang betul untuk membeli minyak ikan Omega ialah dengan melihat berapa kandungan EPA dan DHA dalam setiap kapsul supplement. Supplement yang paling tinggi kandungan EPA dan DHA tu lah yang patut anda pilih. Kadang produk claim 1200mg tetapi DHA dan EPA mereka sangat sedikit.contoh boleh refer pada gambar di atas..selebihnya tu kemungkinan lemak ikan sahaja..haa belajar la jadi pengguna yang bijak yer...


Sempena promosi Omega Guard ni elok sangatlah korang grab je terus twinpack yang Shaklee offer ni..siapa cepat dia dapat..Omega memang hot stuff sangat bulan ni..berebut orang nak kuruskan badan. Yang dah kurus pun grab jugak..apa ada hal Omega bukan takat kurus je, banyak lagi efek lain yang badan kita akan berterimakasih sebab makan Omega!


omega untuk kesihatan

Promosi ni berlansung sepanjang bulan November 2014 sahaja yerrr...Sebenarnya Shaklee tak pernah lagi buat promo twin pack ni...ni first time siap less 5% lagi haa..so u all tinggal grab je kalau nak rasa ketulenan minyak ikan Omega Shaklee ni..whatsapp call ke sms pun boleh..I bagi tips exclusive untuk customer I je!









Puan Hani | Shaklee Independent Distributor [ID:883549]
Whatsapp.Call. SMS: 019.3630891 | email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com