Wednesday, 3 September 2014

Double Promotion Collagen dan Meal Shake!


Buat pengguna Shaklee ini lah masanya korang grab peluang ni. Especially yang nak cantik cantik cantikkk...selalunya pelanggan saya bila nak beli kolagen je mula mengeluh pasal harga, tapi sekarang harga dah murahh beb..dapat free 1 kotak lagi! Bukan tu je, bulan ni jugak Shaklee buat combo promotion, tak pernah-pernah tau Shaklee buat double promotion camni..Buy 6 free 1 Collagen dan Buy 3 free 1 Meal shake. Mesti rebut peluang ni k. 

Meal Shake bukan takat untuk anak-anak je, mak orang, bapak orang, isteri orang pun boleh minum gak. Nak kulit tegang, awet muda, glowing minum aje meal shake beb..pagi-pagi tak payah nak bersilat kat dapur buka kabinet bancuh meal shake cukup.

Shaklee claim dalam masa 8 minggu korang akan rasa kesan kolagen ni. Tapi mengikut testimoni Shaklee Collagen Powder tak tunggu 8 minggu dah rasa perubahan dia. Ikut pengalaman saya sendiri makan sekotak pun dah nampak pores makin mengecil. wahh kena jugak i borong nih..uols pun wajib dapatkan 2-3 kotak kolagen Shaklee nih!

Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID: 883549]
Whatsapp: 019-3630891 | Email: healthybeuti@gmail.com


0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com