Friday, 8 August 2014

GLA Shaklee Melawan Kanser

Salah satu peringkat yang paling ditakuti umum ialah apabila kita mengetahui kita dijangkiti kanser dan kanser itu mula merebak ke organ lain..seram je kan..peringkat yang merbahaya ini dinamakan Metasis (penyebaran sel kanser ke organ lain). GLA Shaklee telah terbukti mampu menghalang penyebaran sel kanser dengan membantu menambahkan 'kekuatan pelekat sel' (cellular glue) yang kita panggil 'E-Cadherin'.

Apa Fungsi E-CADHERIN?

E-Cadherin memegang sel kanser dengan sangat kuat antara satu sama lain dan menghalang sel kanser dari menjadi LONGGAR, PECAHdan TERSEBAR ke tempat lain.

TERBUKTI!

Dalam satu kajian, GLA telah ditambah dalam pelbagai jenis kultur sel kanser manusia. E-Cadherin(gam kepada sel kita) telah BERTAMBAH dibahagian sel kanser di kolon,payudara,melanoma dan hati dalam hanya 24jam sahaja! Ini bermakna sel-sel ini telah melekat bersama, tidak longgar dan pecah atau menempel ke bahagia organ lain.

Manakala satu set kultur sel kanser TANPA GLA diletakkan ditempat berasingan. Amat menakutkan apabila kesemua sel kanser ini telah pun pecah berderai (melekat pada organ-organ lain)

" Peningkatan E-Cadherin dalam sel manusia membuktikan kehadiran bahan anti-kanser di dalam GLA"- Dr.W.G JIANG, chief author of the study.

salam sayang...

Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID: 883549]
Whatsapp: 019-3630891 | Email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com