Friday, 8 August 2014

Cara Cepat Hamil

GLA Shaklee (Gamma Linolenik Acid) menurunkan kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut dan membantu meningkatkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga membantu mengatasi masalah kekejangan pada otot dalam rahim dan sekitarnya.

Mengikut kajian, keadaan ini berlaku apabila tubuh seseorang kekurangan GLA (Gamma Linolenic Acid) itu tadi. Jadi sebagai memenuhi GLA yang kurang tadi, pengambilan GLA Complex adalah perlu.

BAGAIMANA GLA BANTU ISTERI CEPAT HAMILwanita mengandung

GLA bantu seseorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang berwarna putih telur.Kalau anda perasan ada sekali dalam sebulan akan mengeluarkan cecair seakan-akan putih telur itu,keadaan ini lah waktu subur anda sebenarnya. Tetapi tak semua orang akan mendapati cecair yang dihasilkan tu 'subur'. So di sinilah fungsi GLA tersebut untuk membantu para isteri mendapatkan lendir serviks yang berkuliti dan betul-betul subur. Cecair yang subur ini dapat membantu sperma untuk berenang terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. 


cara cepat hamilBukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari! Sperma biasanya dapat hidup di tiub falopio adalah selama 48jam sahaja. So misalnya kalau isteri tak 'kena' waktu subur pun ovum masih berpeluang untuk bersenyawa sebab sperma masih ada di situ hingga hari ke-5! Rezeki anak la katakan...cuba anda periksa cecair serviks anda..eheheeheh...

Kalau dah subur, adakah kita akan jadi terlebih subur bila ambil GLA Complex?


Tidak laaa...GLA Complex hanya membantu isteri yang mempunyai masalah kesuburan sahaja, kalau dah subur tu takde lah sampai 2-3kali bertelur sebulan..kiki..


Jadi wahai para isteri anda semua jangan berputus asa yer..anda masih mempunyai peluang yang cerah dengan mengamalkan GLA Complex Shaklee...jangan tunggu lama-lama baru nak bertindak ok..walaubagaimapun, kita hanya merancang dan berikhtiar hanya Allah swt sahaja yang Maha Pemberi..

salam sayang...


Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID:883549]
Whatsapp/call: 019-3630891|Email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com