Thursday, 10 July 2014

Biar gambar berbicara - Testimoni Vivix

Assalamualaikum...Alhamdulillah terus diberi nikmat pernafasan yang dipinjamkan Allah swt..pagi-pagi mata pun tengah fresh ni lagi-lagi selepas bersahur ni kan saya nak sajikan u all semua testimoni Vivix Shaklee.. ini exclusive taw..jom layan..



Ini testimoni seorang pengguna Vivix, beliau luka pada bahagian belakang badan akibat diabetis. Pengidap diabetis kalau luka sikit je boleh melarat macam ni..sebab tu rawatan awal diperlukan supaya tak jadi lebih teruk. Alhamdulillah luka beliau semakin pulih,selepas mengambil Vivix secara konsisten.


Yang ini pun akibat kencing manis..sebab tu langkah awal diperlukan..kalau boleh time badan kita sedang ditahap normal pun digalakkan ambil Vivix sebagai langkah pencegahan..nanti dah jadi mcm ni baru kita nak menyesal..Alhamdulillah kaki semakin pulih..nampak tak parut yang dulu semakin kering dan kecil?


 Vivix hitamkan semula rambut ayah kak Lyna! Bukan main terkejut lagi ayah dia..Apa yang bapa beliau perasan selepas consume Vivix badan beliau terlalu energetic. yelaa..sapa tak lemau kalau hari-hari drive dari KB-KL atas urusan kerje..see orang sekarang dah tak kesah pasal harga mahal ke murah, asalkan mereka dapat rasa keajaibannya terus je grab sampai 2-3 botol skali..Alhamdulillah..


Bebas dari Diabetis selepas 7 bulan mengamalkan Vivix...hebat!

haa...ini lah rahsianyaa..sekarang bukan lagi rahsia..Vivix memang terbukti sangat hebat!


Ok esaited betul baca testimonial ni..sebenarnya ada banyak lagi testi yang hebat-hebat pasal Vivix Shaklee ni..Vivix  antara produk exclusive Shaklee..rugi lah kalau kita tak cuba sebotol!

salam sayang...








Puan Hani | Shaklee Independent Distributor [ID: 883549] | Whatsapp: 019-3630891 | email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com