Thursday, 19 June 2014

Phytocol-ST: Kolesterol Turun 22% Selepas 60 Hari!

Hari ni saya teruja nak kongsikan satu testimoni dari Mr.Ethan yang menggunakan produk baru Phytocol-ST Shaklee. Ini pengalaman seorang staff Shaklee sendiri..jom baca:-



Secara ringkasnya...


Pada 26.3.14(hari pertama mengambil Phytocol-ST)
~ Sebelum mengambil Phytocol Mr.Ethan ukur dulu berapa kolesterol level beliau..reading menunjukkan kolesterol level beliau berada pada tahap tidak sihat iaitu 129mg/dl. 
~ Okay jangan lupa catit yer berapa reading kolesterol u all so that nanti senang nak tengok berapa banyak kolesterol yang reduced.
~ Pada hari yang sama juga Mr.Ethan mula mengambil 4 tablet Phytocol-ST sehari bersamaan 2000mg fitosterol.

By the way untuk menguji sejauh mana keberkesanan Phytocol-ST Shaklee Mr.Ethan membuat keputusan untuk berhenti buat sementara waktu mengambil Omege Guard, Lecithin disamping mengurangkan juga pengambilan ESP soy protein. Beliau juga tetap meneruskan diet yang kurang sihat seperti sebelum ni dengan mengambil makanan tinggi lemak dan kalori, kurang fiber, sayur-sayuran dan buah-buahan. Makanan berlemak ni kan sedap mana boleh tinggal beb!

Selepas 60 hari! Apa berlaku??

Pada 30.5.14
~ Selepas penggunaan Phytocol-ST selama 60 hari bacaan kolesterol beliau ialah 101mg/dl..ini bermakna cholesterol level reduced sebanyak 22% !!!

Ni lah dia Phytocol-ST..tak sampai sebulan launch tapi sambutan gempak..nampak sangat kan rakyat malaysia kebanyakannnya mengalami kolesterol tinggi..

Menarik betul? Siapa tak esaited beb..saya ingatkan kolesterol yang tinggi akan menyebabkan penyakit angin ahmar, darah tinggi dan pelbagai penyakit berbahaya lain!Seram jap..










Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID:883549]
019-3630891| healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com