Tuesday, 17 June 2014

Perghh...20 minggu Hilang 10kg!

slimming set bagus


Konflik berat badan dah menjadi satu perkara common dalam masyarakat kita. Nama aja slimming produk kat Malaysia ni belambak-lambak. Yang dari Malaysia tak kurang jugak yang diimport..Mana taknya 1 daripada 5 rakyat Malaysia mengalami masalah berat badan. Sebab tu ubat kurus tumbuh bak cendawan kat Malaysia sekarang...ada satu testimoni ubat kurus yang saya nak share dengan u all semua..oppsss ai tak jual ubat kita jual supplement je..hihi..

slimming set


Percaya tak dalam masa 20 minggu akak ni dapat turunkan 10kg dengan hanya consume basic slimming set Shaklee je..apa basic set tu? ya mesti lah Alfalfa Complex, Herblax dan Lecithin. Dengan mengamalkan senaman yang teratur, kawal pemakanan dan air yang secukupnya ini lah hasilnya..orang kata PERCAYA sebelum BERJAYA. kalau tak percaya diri sendiri ya mustahil kita akan berjaya kelak..bukan senang dik oi nak turun sampai 10 kilo tu..

Jom baca apa fungsi setiap produk yang beliau amalkan:

~ Alfalfa mencuci hati, darah dan usus. Alfalfa merupakan makanan yang sangat beralkali dan boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, membuang toksin dari badan, membersihkan hati,kolon.darah dan mencantikkan kulit dan otot.
~ Alfalfa memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan, dan ulat air dengan berkesan.
~ Alfalfa berkesan dalam memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity,ulser gastrik,hepatitis dan sembelit.
~ Alfalfa menyingkirkan lemak dan kolesterol, kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung,strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

~ Membersihkan najis yang tersekat.
~ Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
~ Membantu masalah sembelit
~ Membersih secara lembut, mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
~ Mengempiskan perut
~ Mengurangkan dan memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau campur dalam air panas,sebagai minuman teh herba.

~Memecahkan kolesterol dan lemak,lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah,pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisme lemak,kolesterol dan trigliserid didalam tubuh.
~ Lecithin menghalang kejadian batu karang,90% dari batu karang terjadi daripada kolesterol,lecithin mengemulsi kolesterol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.
~Menghalang tekanan darah tinggi,memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis,meggalakkan peredaran darah.
~ Memperbaiki prostat lelaki
~ Meringankan sembelit,lecithin adalah pelembut najis yang berkesan,ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.

dasyat kan? Dengan tiga produk ni sahaja disertai kezaman dan semangat yang tinggi semua boleh..ingin dapatkan consultation dan petua pengambilan supplement meh la contact saya..InshaAllah..

Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [SID: 883549]
019-3630891| healtybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com