Friday, 9 May 2014

Testimoni Basic H2

Selamat petang...baru-baru ni sepupu a.k.a sepupu saya whatsapp saya dia bagitau nak order Basic H2..dia nak 3 botol terus...haaa apa yang membuatkan dia order sampai 3 botol nih??hihi..al-kisahnya sepupu saya ni dia kata kulit dia jenis sensitif..satu badan dia dipenuhi ekzema..anak dia pun ada ekzema..genetik la kira nya ni..then tanpa buang masa saya terus ajak dia cuba Basic H2 Shaklee..jom baca conversation kitorang..=)






Ni customer saya yang guna Basic H2 sebagai gel mandian dia..kulit dia sangat2 sensitif..sebab tu dia tak boleh guna sebarangan sabun...emm actually sabun biasa ni especially sabun buku akan membuatkan kulit kita kering dan gatal-gatal. Ekzema ni bila kering akan menyebabkan kulit kita gatal-gatal...

....selepas penggunaan sebotol Basic H alhamdulillah kulit dia sentiasa lembap dah tak kering macam sebelum ni...kulit jadi moist dan tak perlu nak sapu body lotion dah!

Saya pulak yang teruja lebih tengok kesan dia...terus dia order 3 botol..katanya sekarang ni satu family dia pulak yang guna..i likee...






                           Ini lah dia Basic H tu..cecair pembersih yang magic untuk seisi keluarga




salam sayang....
hani









Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID:883549]|
019-3630891| healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com