Thursday, 29 May 2014

Nak kurus tapi menyusu badan,STRESS!

Boleh dikatakan semua ibu-ibu yang menyusukan bayi mahukan bentuk badan yang slim ala-ala kerengga gituh kan..Ya,ada fakta yang mengatakan setiap kali mama menyusu baby badan mama mampu membakar sehingga 500 kalori per sesi. Tapi tu belum menjanjikan mama terus boleh kurus gitu je. Lepas menyusu telan pulak burger 2 ketul. Apa kes???

Ada ibu yang tak menysusu badan secara ekslusif, tapi dia mampu mengekalkan bentuk badan yang SLIM..!

Ya, itu menunjukkan TAK SEMUA ORANG PUNYAI BENTUK BADAN YANG SAMA!!

Stress! Nyusu badan dah hari-hari tapi badan tetap macam tong drum...!

So apa solution??

Set kurus Shaklee merupakan pilihan terbaik untuk ibu menyusu. Jika betul cara makan dan diet yang ditetapkan, badan ibu tak akan naik semula walaupun mommy berhenti mengamalkan set ni. Set kurus Shaklee ada DUA supplement wajib. Apa dia??

-Alfalfa
-Lecithin

Supplement wajib BF mommy 

Nak taknak mommy kena ambil jugak sebab DUA ni lah supplement asas untuk mommy mencapai matlamat menguruskan berat badan.

Kalau mommy ada budget lebih dan nak hasil yang lebih pantas mommy boleh la add on DUA supplement yang top ni:

ESP dan Omega mampu mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan mommy. Tapi ada aturan makan dia yer. Mommy boleh lah contact saya untuk free consultation dan aturan makan kesemua supplement ini. 

Salam sayang,
hani









Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID:883549]
Whatsapp: 019-3630891| email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com