Tuesday, 6 May 2014

Kebaikan Mealshakes

Meal Shakes menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap badan. Kalau u all nak tau Meal Shakes ni diperbuat daripada bahan semulajadi-buah-buahan,sayur-sayuran,kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain....lactalbumin ni bahan terbaik yang mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh kita dari peringkat bayi hingga orang dewasa...nutrisi terbaik yang ada dalam Meal Shakes ialah immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.

Meal Shakes untuk semua golongan- bayi, student, kanak-kanak membesar,ibu mengandung,atlet, vegetarian.orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang suka dengan jajan atau junk food. ~ Meal Shakes mengembalikan seri wajah..sebab ia mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat besi, dan copper yang cukup untuk membina sel- sel darah merah yang sihat,hasilnya kompleksi wajah dan kulit kita akan nampak lebih cantik!

~ Meal Shakes sebagai agen detoksifikasi,kerana ianya kaya dengan serat larut untuk membantu kita membuang lemak berlebihan dan sisi buangan dari perut dan usus....

~ Rasanya yang lazat...mealshakes sebagai pengganti makanan segera sekiranya u all kekurangan vitamin,mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan..sangat lazat untuk semua golongan..


Nota: Hanya 120 kalori untuk sertiap hidangan. Boleh dicampur atau dikisar bersama buah-buahan, Shaklee ESP, atau apa pun minuman kegemaran u all..paling best dinikmati dalam air sejuk atau panas.

*gambar dari www.mamafaiz.com


Puan Hani | Shaklee Independent Distributor [ID: 883549]|
019-3630891| healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com