Thursday, 29 May 2014

Hilang 20kg dalam masa 3 bulan


Semalam belek-belek blog saya tertarik dengan satu entry kat vitaminsuci.com..baca tajuk je tiba-tiba tersentak..hilang 20kg dalam masa 3 bulan beb..gila tak gila..kalau saya laa..haihhhh..
seronok pulak tengok kejayaan orang itu yang esaited je nak share..
__________________________________________


Nak tau tak berapa berat asal dia?
Berat asal dia antara 66-68kg!!
Ya Ampun nampak ketara betul badan dia yek..
Berapa berat sekarang pulak?
Berat dia dalam bulan Februari 2014 lebih kurang dalam 58kg 
ok perbezaan yang sangat banyak tu..tengok gambar pun tau kan..
Berapa lama beliau mengambil masa untuk kurus sebegini rupa?
3 bulan!!!

Nak tau tak apa supplement yang dia amalkan?
Dalam masa 3 bulan beliau hanya jadikan suppement Alfalfa dan Lecithin je sebagai makanan tambahan dia..
kata dia, petua yang dia selalu ikut untuk dapat badan macam ni dia tetap makan macam biasa dan elakkan mengambil makan malam..tapi kalau dah lapar sangat just minum segelas susu jek..jangan lupa ya minum air kosong 2-3 litre sehari.

 "Alfalfa mencuci usus,membersihkan perut dan membawa sampah sarap dari perut keluar.."









"Lecithin memecahkan lemak dan mengelakkan lemak tersebut terapung di dalam darah"

sumber:vitaminsuci.com
___________________________________________
Menarik kan testimoni ni..ni lah antara pembakar semangat saya untuk terus berusaha mencapai berat badan idaman saya...beliau just amalkan lecithin dan alfalfa je..dia boleh kenapa tidak kita kan??? 

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com