Monday, 7 April 2014

Kekurangan nutrisi buat kulit saya kusam dan berjerawat | kini hasilnya sangat berbeza selepas saya menambah nutrisi-nutrisi yang hilang tu!

Assalamualaikum...pagi-pagi ni saya nak share  testimoni bergambar..apa yang menariknya testimoni ni di datangkan khas dari saya sendiri..jom kita layann..



vitamin Shaklee
Selepas mengamalkan set kulit Shaklee


Pada mulanya saya memang dah lama amalkan supplement ..ala-ala peminat tegar supplement la..Vitamin E dan Vitamin C saya pernah cuba tapi bukan dari jenama Shaklee, ubat-ubatan termasuklah jamu saya redah je asalkan untuk kulit yang licin..tak cantik pun takpe janji kulit saya tak bermasalah..sejak dari tingkatan 4 lagi saya mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat yang teruk..sehari memang tak sah kalau tak duduk depan cermin picit jerawat..bila keluar nanah jerawat memancut rasa puas hati sangat...haa tu yang buat lubang-lubang kat muka tu..yang ni jangan ikut yer kalau taknak muka berlubang-lubang..hehe..

....okey berbalik kepada cerita saya tadi asalnya saya hanya ambil ESP dan GLA sahaja..masa tu saya belum mampu nak beli banyak-banyak..saya konsisten dan yakin dengan pengambilan ESP dan GLA ni kulit saya akan berubah..Alhamdulillah tak lama dalam sebulan mengamalkan ESP dan GLA kulit saya mula nampak perubahan..teruja dikk oiii..sapa tak nak kann kulit cantik..then ada bajet lebih sikit saya try pulak set kulit Vitamin C, Bcomplex dan Vitamin E. Emm..sebulan selepas tu saya perasan pori saya makin mengecil, parut jerawat nampak pudar, kulit saya nampak bermaya..dah tak kusam macam sebelum ni lagi..
Inilah supplement pertama yang saya consume cadangan mommy Shaklee saya..serius u all takkan menyesal. Hanya sekali penggunaan je saya telah disahkan mengandung anak kedua. Actually tak rancang pun sebab tujuan saya consume set ni just untuk kulit je..tup2 rezeki yang sangat besar saya dapat.Alhamdulillah. Walaubagaimanapun untuk conceive tu ada cara makan yang dicadangkan. Maksudnya untuk mengandung cara makan GLA dia lain, untuk period tak teratur cara makan dia lain. Masa tu je saya excited sangat nak kulit berseri-seri so hari-hari la saya telan GLA 3 biji sehari terus melekat. Apapun semuanya dengan izin Allah swt...

......sebenarnya apa yang nak bagitahu kat sini, supplement yang saya amalkan ni bukan sahaja memperbaiki struktur kulit saya tapi saya juga dapan 'effect' lain selain kulit yang bersih..saya perasan berat badan saya seakan mengecut..macam tak percaya je kan..kita makan supplement untuk kulit tapi dalam masa yang sama badan ikut sekali mengecut...kihkih...




Ni lah dia supplement yang banyak beri manfaat pada saya...
Kekurangan nutrisi boleh memberi kesan kepada kulit anda. Jangan ambil mudah yer...


Walaupubagaimanapun suka saya ingatkan supplement ni bukanlah ubat magik yang bila kita makan hari ni, esok lusa kulit kita terus jadi cantik..ianya makan masa..nak2 lagi supplement Shaklee ni supplement yang semulajadi maksudnya tidak ditambah perisa,pewarna dan pengawet tiruan..bergantung pada badan kita bagaimana cara ia bertindak..ada orang yang makan masa untuk nampak kesannya..


ada pula yang sekejap je dah nampak kesan atas kulit dia..cuma saya nasihatkan bila ambil set kulit ni ambil sekali dengan ESP..apa yang saya faham ESP ni basic function dia pulihkan sel kita..sebab tu kadang bila kita makan supplement kita rasa kesan tu lambat sangat ataupun kesan tu ada tapi makan berbotol-botol baru nampak tindakbalas..sebenarnya samada sel badan kita yang rosak dan tak sihat..jadi ambil lah ESP dengan set kulit baru lah nampak hasil yang menggembirakan..btw anda yang nak tahu tips mengandung cepat dengan GLA feel free untuk hubungi saya yer..exclusive ok!


Okey saya nak bersiap-siap settle kan keje-keje rumah dulu..jumpa lagi!

Salam sayang,
hani









Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [Shaklee ID: 883549]
Whatsapp: 019-3630891| Email: healthybeuti@gmail.com|
FB: www.facebook.com/nadhirahani

1 comments:

Mummy Lyana said...

nie blog ...tq hani ;)

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com