Wednesday, 9 April 2014

Jangan pandang remeh pada kalsium


Hot stuff this month...7 botol dah selamat ke tangan customer dalam 3 hari...fuhhh!!!
Ostematrix ialah supplement Shaklee yang mengandungi:

1) Kalsium~ bukan sahaja membina tulang Dan Gigi,malah ia membantu menetapkan ritma jantung,menyelesaikan masalah insomnia,membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran dan membantu dalam pembekuan darah. Kalsium juga sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan  otot serta buah pinggang. Ia juga mengurangkan kadar kolesterol dalam darah.


2) Magnesium~ penting untuk metabolisme kalsium. Ia membantu untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang,salah satu punca yang dipercayai penyebab migrain. Satu kajian yang telah dibuat ke atas magnesium dan didapati ia membantu mengurangkan rasa sakit kepala migrain dan mengurangkan frekuensinya.


3) Vitamin D~ penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing.Jika anda adalah seorang mudah stress,mudah kejang,ada masalah water retention,sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan,ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!


Jika anda seorang ibu mengandung,ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.Jika anda seorang ibu menyusu,ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.Jika anda seorang wanita,ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang (osteoporosis).Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!


salam sayang
haniPuan Hani|Shaklee Independent Distributor[ID: 883549]
whatsapp:019-3630891| Email: healthybeuti@gmail.com

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com