Thursday, 14 November 2013

Testimonial Cinch Shake Mix

Selamat petang semua...petang2 ni saya nak chillax cerita tentang testimonial Cinch Shake Mix Shaklee..testimonial ni saya bawakan khas dari negara omputih,USA..hehe..jom layan..
__________________________________________________________________________________

David Nuckles,
100 pounds healthier
" I was extremely overweight and facing serious health issues
as a consequence. I was lightheaded, had been having blackouts, and 
was exhausted at the end of every workday. Shaklee has given me 
my life back. After losing weight, i can play with my children, work and go running.
Things that were hard to do before are now easy."

*Result not typical. In a preliminary clinical study of the Cinch Inch Loss Plan, participants on average lost 15.4 pounds in 12 weeks.

 Nak tengok lagi testimonial tak? klik sini 


Ni lagi satu testimonial Cinch Shake Mix Shaklee


Kebanyakan program diet anda kehilangan lemak & otot. Sebab tu  berat anda akan hilang dalam masa yang singkat. Kurus dalam masa 2 minggu? 2 minggu hilang 20kg?Ya, anda sebenarnya kehilangan otot. Apabila anda tidak meneruskan diet/produk tersebut berat badan anda akan naik dengan mudahnya malah lebih berat dari yang sebelumnya.

_____________________________________________________________________

......Wow hebatkan Cinch diet program. Saya pasti uols semua pasti esaited baca testimonial tu. Kalau anda tercari-cari produk pelangsingan apakata cuba dulu Cinch Shake Shaklee ni dan rasa sendiri perbezaannya.



Ujian Klinikal ke Atas Formula Leucine

Di dalam percubaan awal, saintis Shaklee menguji formula proprietri yang dipertingkarkan dengan Leucine (leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat dalam protein tertentu). Program ini yang dipertingkatkan pemakanan leucine telah menunjukkan dapat mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak (lean muscle mass). Merekan yang menjalani program ini telah kehilangan lemak, berat, inci dan pada masa yang sama mengekalkan otot mereka.















Puan Hani | Shaklee Independant Distributor [ID:883549]
019-3630891 | healthybeuti@gmail.com |FB: Hani Nadhirah

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com