Thursday, 19 September 2013

Advance Joint Health Tablet: Memelihara kesihatan sendi



















Siapa yang wajib amalkan Joint Health Tablet (AJHT)?Orang tua je? 
....erm..actually AJHT ni sesiapa sahaja boleh mengamalkannya tak kira lelaki atau perempuan yang ingin mengekalkan kesihatan sendi...yang aktif dan lasak..biasanya ibu bapa kita yang mengalami penyusutan tulang rawan..orang muda yang lasak atau ibu-ibu yang supermom!

kalau perasan kan ibu-ibu yang ada anak2 kecik ni selalu sakit sendi..sakit belakang,sakit pinggang dan lenguh sana sini..maklum la semuanya dah longgar..dengan nak kejar anak-anak lagi,buat kerja rumah,kerja ofis lagi...memang lah sakit & lenguh..ye tak..


Apakah gabungan terbaik untuk kesihatan sendi?

Jika ada bajet lebih,saya sarankan gabungan terbaik untuk eksihatan sendi Shaklee iaitu ALFALFA COMPLEX, OMEGA GUARD & OSTEMATRIX..

Sakit belakang dah ok jom kita joget-joget..hihi...














Puan Hani| Shaklee Independant Distributor [ID: 883549]
Whatsapp: 019-3630891| Email: healthybeuti@gmail.com
FB:www.facebook.com/nadhirahani

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com