Thursday, 19 September 2013

Sakit Sendi?Otot?Lutut?


Pasti setiap orang pernah rasa joint discomfort kan? Kalau parents kita yang tua memang lagilah biasa..macam saya sendiri mengadap komputer pasti akan sakit menangkap tulang belakang,lutut,tengkuk,tulang pinggul..

AJHT melegakan dan membantu mereka yang mempunyai masalah sendi dan mengikut klinikal test, kesannya boleh dirasai selepas 5 hari penggunaan..bukan i claim yer...Shaklee yang claim dengan yakinnya..



Hadiahkan AHJT kepada ibu bapa,mertua atau untuk diri sendiri

Bagaimana ia bertindak? Joint Health Tablet membantu dalam 3 cara:

    1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
    2. Bertindak sebagai 'kusyen" : Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan.
    3. Memelihara tisu penyampung yang sihat: Zinc, Copper, Manganese dan vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.
Melalui tiga cara ini lah AJHT dapat membantu melegakan sakit-sakit sendi. Shaklee AJHT ni sangat2 bagus sebab ianya dihasilkan dari ramuan aktif iaitu Boswellia yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.


 Rugi lah kalau tak cuba AJHT ni..saya sendiri dah cuba reward untuk diri sendiri..nanti saya akan share pengalaman saya sepanjang mengambil AJHT serta Q&A tentang AJHT..sekarang nak siapkan kerja-kerja rumah dulu kita jumpa lagi nanti yer...daaa uols...
















Puan Hani| Shaklee Independent Distributor [ID: 883549]|
Whatsapp:019-3630891| Email: healthybeuti@gmail.com
FB: www.facebook.com/nadhirahani

0 comments:

Disclaimer

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan dilaman ini bukan bertujuan merawat,mencegah,mendignose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat dari pakar kesihatan.

Copyright © Diary of My Life | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com